Kunstveiling december 2016

Op donderdag 29 december 2016 hield Kunstation Uden een kunstveiling. Tijdens de veiling zijn ongeveer 40 kavels verkocht.
Kunstation Uden is een stichting dat o.a. ten doel heeft, aandacht voor de beeldende kunst in het algemeen onder de aandacht te brengen. Dat doen we door exposities te houden van hedendaagse kunst en een galerie te runnen waar beeldende kunstenaars hun werken in consignatie brengen. Om dit te kunnen blijven realiseren hebben wij financiële middelen nodig. Hiervoor organiseren wij deze kunstveiling.
Het Kunstation Uden ontvangt geen overheidssubsidie en kent geen winstbejag. Inbreng van de werken kan geschieden op 8 t/m 11 december van 13.00 tot 17.00 uur volgens de veilingvoorwaarden die u hierbij ontvangt. Minimaal 1 week voor de veiling staan alle kavels op onze website. Er waren 135 kavels.
Kleuren van de schilderijen op de website kunnen verschillen. Dit komt door belichting van de opname. Voor een goede indruk kunt u tijdens de kijkdagen komen kijken.