Exposities Kunstation Uden

Poster Kunst-Outlet 4-2023 Kunstation Uden featured

Kunst-Outlet december 2023

Zo’n 80 kunstwerken zijn te bewonderen van circa 35 verschillende kunstenaars. Deze werken zijn veelal eigendom van kunstverzamelaars.
Poster 08 Kunstation Uden November 2023 featured

Expositie November 2023

Een nieuwe expositie met de beeldende kunstenaars: John Sprengers, Hanneke Edelman, Cees van Es en Mieke van den Hoogen.

Expositie oktober 2023

Kunstenaars Mieke van Zundert (schilderijen), Marion van Bergen (houtsnede en lithografie) en Jan de Groen, Sanne van Grinsven, Anne-Marie Thomaes en Olivia Flavier (bodypaint).
Poster 06 Rob van Doorn 2023 featured

Expositie september 2023

Rob van Doorn is fotograaf en voor hem is kunst één van de essentiële dingen in het leven. Een foto kan feitelijk, fictief, een metafoor of poëzie zijn. In alle gevallen is het de transformatie van beelden van conceptuele fase naar eindfase.
Poster05 Kunst Outlet 2 2023 Kunstation Uden featured

Kunst Outlet Juni – Juli 2023

Voor onze tweede KUNST-OUTLET dit jaar hebben we alweer gekozen voor een grote diversiteit aan kunstwerken. Met diverse bekende kunstenaars.
Poster 04 juni 2023 featured

Expositie Juni 2023

Expositie met 3 kunstenaars: Dirkje van der Horst-Beetsma (textile artist). Sandra Steensels (kleurijk abstract) uit België en Bets van Boxel (stilleven en portret).
Poster 03 mei 2023 Galerie Kunstation Uden

Expositie Mei 2023

Jan van Tilburg is een bekende kunstenaar in onze regio en woont en werkt in Nistelrode. Zo vader zo zoon exposeert ook Maarten van Tilburg. De derde is Henrian Selten uit Veghel.
Poster02 april2023 Galerie Kunstation Uden

Expositie April 2023

Wij hebben 4 kunstenaars uitgenodigd hun werken in Galerie Kunstation Uden te exposeren, te weten: Luciën van der Ven, Linda van der Toorn, Cor Fafiani en Tessy Willems.
Poster 01 maart 2023 Kunstation Uden

Kunst Outlet Maart 2023

Voor onze eerste expositie dit jaar hebben we gekozen voor een grote diversiteit aan kunstwerken. Een KUNST-OUTLET. Met diverse bekende kunstenaars.
Poster Expositie oktober-november 2020 Kunstation Uden

Expositie Oktober 2020

Zes onderscheidende kunstenaars exposeren hun werk: Ria Klomp, Petra Wiek, Robert Verhaaf, Trudy Bersma, Piet Kouwenhoven en Leo Silvius.

Expositie September 2020

Expositie met 6 exposanten. De exposanten zijn Jolanda van Hattum, Tineke Sips, Peter Koks, Nicolette Biessels, Jola Albers en Olga Kovtun. Van 5 september tot en met 4 oktober 2020.
Poster Kunstation Uden

Kunst expositie Uden-Landerd

12 exposanten uit de Gemeenten Uden en Landerd: Truus Claassen, Georges de Groot, Stefanie van de Elzen, Toon Derks, Frans Geenen, Ine van Grinsven, Rob van Doorn, Antoinette van der Velden, Sylvia Dekker, Corrij Reijs, Marion van de Schans en José Govers.