Expositie februari 2024.

Vanaf februari 2024 hebben we weer een nieuwe expositie. Deze expositie is van Gerrerde Abelmann, Marie-Louise Oudkerk en Gerrit Roosjen.

Gerrerde Abelman.
Gerrerde studeerde aan de Kunstacademie van Rotterdam en vertrok daarna voor 13 jaar naar Marokko waar zij woonde en werkte. Momenteel woont zij in Eindhoven. Zij werkt met diverse technieken en in het Kunstation zijn textielobjecten van natuurzijde in applicatietechniek te zien. Een bijzondere techniek en prachtig uitgevoerd.

Marie-Louise Oudkerk.
Marie-Louise heeft haar atelier in de Ardèche in Frankrijk. Wij zijn er trots op dat zij haar kunstwerken in het Kunstation komt exposeren. Marie-Louise is letterlijk tussen de kunst opgegroeid. Haar moeder runde een Galerie. Zij maakt abstracte kunst, collages op vrij grote doeken in veelal aardse tinten. Haar thema’s zijn taal, tijd en muziek.

Gerrit Roosjen.
Gerrit is een autodidact. Na zijn studie klinische psychologie en filosofie werkte hij vele jaren in de justitiële jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg. “Kunst is een taal voor de expressie van wat niet in woorden kan worden gezegd”. Zijn werken zijn van acryl, olieverf, inkt op doek of papier. Bijzonder is een kunstwerk van Gerrit te zien in het Kunstation dat gebaseerd is op de wereldbekende kunstenaar Rothko.

Meer info volgt

© 2020 - Galerie Kunstation Uden