Kunst-Outlet december 2023

De feestmaand december staat bij ons in het licht van opnieuw een KunstOutlet. Zo’n 80 kunstwerken zijn te bewonderen van circa 35 verschillende kunstenaars. Deze werken zijn veelal eigendom van kunstverzamelaars. De bedoeling is dat deze werken tegen een aantrekkelijke ‘outlet’ prijs worden aangeboden. En dat is ook het geval. Er worden kunstwerken aangeboden van Lexa Slein, Ton Fleskens, Henry More, Peter Donkersloot, Jos Rooyackers, Hans van de Krommenacker, Seiko Kawachi, Nico Molenkamp, Ted Nap, Henrian Selten, Erik Couzy en nog vele andere met kortingen van 25 tot 70 procent.

Het Kunstation is iedere zaterdag en zondag open van 13.00 uur tot 17.00 uur. En deze KunstOutlet is van 2 december tot en met 24 december. De officiële opening doen we op zondag 3 december om 15.00 uur. Je bent van harte welkom.

(Meer info volgt)

© 2020 - Galerie Kunstation Uden